Julie Stoter | Rijksstraatweg 249 | 2024 DG Haarlem | 06-11077287

Individuele supervisie 

Een vast aantal sessies binnen een vastgestelde periode, zodat je gericht aan specifieke doelen kunt werken.

In je eigen kracht

N

Ben je als basispsycholoog of orthopedagoog werkzaam in de GGZ en merk je dat je te weinig toe komt aan reflectie?

N

Heb je wel fijne collega’s bij wie je je vragen kunt stellen, maar merk je dat je ze hier niet altijd mee wil belasten?

N

Ben je in opleiding tot GZ- of NIP-psycholoog, orthopedagoog-generalist of wil je je SKJ-registratie behalen en heb je hiervoor een vast aantal supervisiesessies nodig?

Individuele supervisie biedt je de kans even stil te staan bij jezelf, te reflecteren op wat je doet en waar je krachten en valkuilen liggen. Dit maakt dat je als therapeut sterker in je schoenen komt te staan, beter je grenzen aan kunt geven en meer plezier kunt halen uit je dagelijks werk!

Meer zelfvertrouwen

Je krijgt meer zelfvertrouwen in jouw vaardigheden als therapeut.

Aandacht voor kwaliteiten

Je krijgt meer inzicht in de aspecten van je werk waar je echt affiniteit mee hebt, en de dingen die minder bij je passen.

Versterking van je rol

Je krijgt meer zicht op de rol die jij speelt binnen het team waarin je werkt.

Persoonlijke aandacht

Door samen tijdens een supervisieperiode even ‘op te trekken’ kijk ik als het ware over je schouder mee naar jouw werksituatie. Daarbij houd ik je graag een spiegel voor, en ontdekken we samen jouw krachten en valkuilen als therapeut. Mijn missie daarbij is het contact laagdrempelig te maken, zodat jij het aandurft je onzekerheden bespreekbaar te maken.

Voor ik bij Julie in supervisie kwam voelde ik vaak weinig rust tijdens behandelingen om mijn eigen gevoelens tegenoverdracht de ruimte te geven, en op basis hiervan de koers in een gesprek te wijzigen. Dit kwam dan pas achteraf, en dan baalde ik omdat ik dit inzicht ervoer als “te laat” om nog iets mee te doen. 

– Suzanne –

voor de start van de supervisie twijfelde ik over het beleid in casussen en wist ik nog niet goed hoe ik in de rol van regiebehandelaar kon en wilde staan. In de supervisie heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen visie (zowel casus inhoudelijk als wat betreft beleid binnen de organisatie) en durf ik hier ook meer voor te staan. Ik waardeer Julie om haar kritische vragen waarmee ze richting kan geven aan het proces. Ook deelt ze geregeld haar eigen visie (zonder deze op te leggen), waardoor ze mij aan het denken zet. De gesprekken over de (on)zin van classificeren en de bevlogenheid waarmee je hierover spreekt zijn een inspiratiebron voor mij geweest!

–  Aline –

Praktische info

Elke sessie duurt 45 minuten en vindt bij mij op kantoor of online plaats. Je kunt de sessies zelf in mijn agenda inplannen en evt. wijzigen. De sessies (á €110,-) worden per maand achteraf aan jouzelf gefactureerd.

Mocht je groepssupervisie willen, neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden.

Plan een  kennismakingsgesprek

Ben je op zoek naar een supervisor?

Via onderstaande link plan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek met me in. Samen bespreken we dan wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Even overleggen?