Ontdek je patronen

Gebruik je supervisie-sessies om te werken aan je eigen onderliggende patronen, zodat je jezelf als therapeut nóg beter leert kennen.

Leer jezelf kennen

N

Je wil jezelf als therapeut beter leren kennen

N

Je wil weten wat je eigen sterke punten en je valkuilen (gevoelige snaren) zijn, zodat je die effectief kan gebruiken op je werk

N

Je ziet dat bepaalde (vervelende) patronen zich op je werk steeds herhalen en wilt daar graag grip op krijgen

N

Je worstelt met thema’s als grenzen aangeven, pleasen en/of de angst het niet goed genoeg te doen.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen onderliggende patronen waardoor je meer grip krijgt op je eigen functioneren als therapeut en je daardoor beter voor jezelf kan zorgen.

Ervaringsgericht

Middels boksen als werkvorm geven we letterlijk handen en voeten aan wat jij over jezelf leert.

Verdiepend

Je ontdekt je eigen gevoelige snaren die ongezien een aandeel hebben bij de ontwikkeling van  jouw competenties als therapeut.

Praktisch

Je krijgt handige overzichten aangereik, waarop je je verworven kennis over jezelf in één oogopslag kunt overzien.

Pas op de plaats

De meeste reguliere supervisie-trajecten gaan over diagnostiek en behandelingen die je uitvoert, waarbij we in supervisie al je vragen kunnen bespreken en samen nieuwe dingen kunnen oefenen.  Wat vaak gemist wordt, is de tijd en ruimte om verder de diepte in te gaan. Voorheen kon dit in een apart traject dat Leertherapie werd genoemd, maar dat uit steeds meer opleidingen verdwijnt. Eeuwig zonde! Mijns inziens kun je pas écht een goede therapeut worden als je ook jezelf grondig kent. Jij bent ten slotte de spiegel voor je cliënten, maar wat zién zij dan als ze in contact met je zijn? Middels deze module wil ik hier graag heel specifiek met je op inzoomen. Ben je klaar om naar jezelf te kijken?

De inzet van boksen als werkvorm geeft daarnaasts nog een extra laag aan verdieping, waarmee je aan der lijven kan ervaren wat je eigen onderliggende patronen met je doen.

Minder in je hoofd en meer in je lijf.

Ik zou iedereen die binnen de GGZ werkt dit traject gunnen. Door dit traject leer je jezelf beter kennen, zowel als persoon als professional. Het gebruik van de basis concepten uit de schematherapie gecombineerd met ervaringsgerichte oefeningen door middel van boksen, heb ik als waardevol ervaren. Het is bijzonder om te ervaren hoe de ervaringsgerichte oefeningen bijdragen om minder in je hoofd te zitten en meer in je lijf te zijn. Je wordt je bewust van je patronen en mechanismen, waar deze vandaan komen en hoe deze je dagelijkse leven beïnvloeden. Dit zorgt ervoor dat je hier ook heel bewust en direct mee aan de slag kan gaan. Ik zie dit traject echt als een cadeau aan mijzelf en een waardevolle investering voor persoonlijke en professionele groei!

Marjolein, orthopedagoog i.o.t. K&J-psycholoog NIP

Levvel

Praktische info

De module ‘ontdek je patronen’ bestaat uit vijf sessies van 90 minuten (en tellen dus mee voor 10 supervisie-sessies). De sessies vinden face-to-face plaats op een prachtige locatie in Elswout (praktijk van Kind tot Ouder), waarbij we deels binnen en deels buiten werken. We gaan ervaringsgericht aan het werk, wat maakt dat het fijn is om prettig zittende kleding te dragen dat tegen een stootje kan.

De sessies kunnen (alleen op maandagen!) door jouzelf worden ingepland in mijn agenda. De prijs voor de gehele module is €1100,- en wordt voorafgaand aan de start in rekening gebracht.

Indien gewenst kan vervolgens nog een verdiepende module (van weer 10 sessies) worden toegevoegd.

Boek hier je sessies in

Wil je het beste uit jezelf als therapeut naar voren halen, en weten wat jouw eigen onderliggende patronen zijn?

Liever nog even overleggen?

Pin It on Pinterest

Even overleggen?