Julie Stoter | Rijksstraatweg 249 | 2024 DG Haarlem | 06-11077287

Leertherapie

Ontdek je patronen! Gebruik je supervisie-sessies om te werken aan je eigen onderliggende patronen, zodat je jezelf als therapeut nóg beter leert kennen.

Leer jezelf kennen

N

Je wil jezelf als therapeut beter leren kennen

N

Je wil weten wat je eigen sterke punten en je valkuilen (gevoelige snaren) zijn, zodat je die effectief kan gebruiken op je werk

N

Je ziet dat bepaalde (vervelende) patronen zich op je werk steeds herhalen en wilt daar graag grip op krijgen

N

Je worstelt met thema’s als grenzen aangeven, pleasen en/of de angst het niet goed genoeg te doen.

Ik help je bij het ontdekken van je eigen onderliggende patronen waardoor je meer grip krijgt op je eigen functioneren als therapeut en je daardoor beter voor jezelf kan zorgen.

Inspirerend

Je wordt gevoed met inspirerend materiaal passend bij jouw patronen, die je ook na de sessies steeds weer kunt gebruiken.

Verdiepend

Je ontdekt je eigen gevoelige snaren die ongezien een aandeel hebben bij de ontwikkeling van  jouw competenties als therapeut.

Praktisch

Je krijgt handige overzichten aangereik, waarop je je verworven kennis over jezelf in één oogopslag kunt overzien.

Pas op de plaats

De meeste reguliere supervisie-trajecten gaan over diagnostiek en behandelingen die je uitvoert, waarbij we in supervisie al je vragen kunnen bespreken en samen nieuwe dingen kunnen oefenen.  Wat vaak gemist wordt, is de tijd en ruimte om verder de diepte in te gaan. Voorheen kon dit in een apart traject dat Leertherapie werd genoemd, maar dat uit steeds meer opleidingen verdwijnt. Eeuwig zonde! Mijns inziens kun je pas écht een goede therapeut worden als je ook jezelf grondig kent. Jij bent ten slotte de spiegel voor je cliënten, maar wat zién zij dan als ze in contact met je zijn? Middels deze module van 5 dubbele sessies wil ik hier graag heel specifiek met je op inzoomen. Ben je klaar om naar jezelf te kijken?

Julie is een supervisor met een open blik; ze is flexibel en kan meedenken over allerlei thema’s binnen mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is ze scherp, verbindt ze terugkerende thema’s met elkaar en houdt ze mij een spiegel voor. Julie staat open voor afstemming en feedback, en dat maakt het een voor mij hele gelijkwaardige en inspirerend traject.

– Saskia –

Praktische info

De module ‘ontdek je patronen’ bestaat uit vijf sessies van 90 minuten (en tellen dus mee voor 10 supervisie-sessies). De sessies vinden face-to-face plaats en kunnen door jouzelf worden ingepland in mijn agenda. De prijs per dubbele sessie is €220,-. Wanneer je het hele pakket in één keer betaalt krijg je een korting van €50,-.

Boek hier een oriënterend gesprek

Wil je het beste uit jezelf als therapeut naar voren halen, en weten wat jouw eigen onderliggende patronen zijn?

Even overleggen?