Julie Stoter | Rijksstraatweg 249 | 2024 DG Haarlem | 06-11077287

Bokscoaching

N

Mental coaching rondom specifieke thema's in jouw leven

N

Persoonsgericht door het werken aan doelen die voor jou relevant zijn

N

Onderzoeken van onderliggende patronen

N

Ondersteuning in je eigen groeiproces

Persoonlijke aandacht

Hai! Mijn naam is Julie. Al ruim 10 jaar ben ik recreatief aan het boksen en geniet ik van alle positieve resultaten die ik daarvan ondervind. Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog en bied hulpverlening aan jongeren en volwassenen binnen de GGZ. Het werken met diagnoses en protocollen staat hierbij centraal en sloot met de jaren steeds minder aan bij mijn persoonlijke normen en waarden in het contact met mijn cliënten. Dit heeft mij doen besluiten het boksen en het behandelen te combineren: bokscoaching! Dit leidt tot meer vrijheid in het contact met mijn cliënten, waarmee ik een stapje verder kan gaan in het bieden van de persoonlijke aandacht die ik zo ontzettend belangrijk vind!

Ben je klaar om te knokken voor een gezonde balans in je leven?

Door de bokscoaching zit ik veel beter in mijn vel. Het lukt me nu om in contact te blijven als ik het moeilijk heb en stel me weer sociaal op in mijn gezin. Het lukt me beter mijn grenzen aan te geven zonder me alleen maar terug te trekken. Het gaat nu super goed met me!

– Tim –

Voordat ik aan de bokscoaching begon had ik al jarenlange trajecten in de GGZ gehad. Mijn boosheid bleef. Door de bokscoaching had ik het gevoel dat mijn boosheid écht gezien werd en er mocht zijn. Daardoor heb ik het los kunnen laten en voel ik weer ontspanning in mijn leven!

 – Femke –

Praktische info

Elke sessie duurt 90 minuten en vindt bij voorkeur in de buitenlucht (in de omgeving van Haarlem) plaats. Trajecten bevatten doorgaans 3-12 sessies, afhankelijk van jouw hulpvraag en behoefte.

De kosten per sessie zijn €150,- (inclusief de eerste afspraak, we gaan meteen aan het werk!)

Plan een telefonische kennismaking

Via onderstaande link kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Even overleggen?