Julie Stoter | Rijksstraatweg 249 | 2024 DG Haarlem | 06-11077287

Bokscoaching

Mental coaching rondom specifieke thema's in jouw werk als therapeut.

Persoonlijke aandacht

N

Ben je iemand die altijd maar doorgaat en merk je dat je te weinig toe komt aan reflectie?

N

Ben je iemand die goed kan praten, maar minder in contact is met wat er in het lichaam allemaal gebeurt?

N

Weet je van jezelf dat ‘praten over’ je valkuilen je niet voldoende verder helpt? Dat je meer wilt leren voelen?

 

Bokscoaching biedt je de kans even stil te staan bij jezelf, waarbij de aandacht uitgaat naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Ervaringsgerichte werkvormen bieden niet alleen inzicht, maar nodigen je ook uit je eigen patronen te doorbreken en eens iets anders te doen dan je normaal gesproken gewend bent.

Meer zelfvertrouwen

Je krijgt meer zelfvertrouwen in interacties met cliënten en collega’s.

Aandacht voor patronen

Je krijgt meer inzicht in je eigen krachten en valkuilen en kent de herkomst van je patronen.

In contact met je gevoel

Je komt meer in verbinding met je lichaam en leert de signalen die het afgeeft te herkennen.

Contact op gevoelsniveau

Al ruim 10 jaar ben ik recreatief aan het boksen en geniet ik van alle positieve resultaten die ik daarvan ondervind. Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog en bied hulpverlening aan jongeren en volwassenen binnen de GGZ. Het werken met diagnoses en protocollen staat hierbij centraal en sloot met de jaren steeds minder aan bij mijn persoonlijke normen en waarden in het contact met mijn cliënten. Dit heeft mij doen besluiten het boksen en het behandelen te combineren: bokscoaching! Dit leidt tot meer vrijheid in het contact met mijn cliënten, waarmee ik een stapje verder kan gaan in het bieden van de persoonlijke aandacht die ik zo ontzettend belangrijk vind!

Ben je klaar om te knokken voor een gezonde balans in je werk?

Door de bokscoaching zit ik veel beter in mijn vel. Het lukt me nu om in contact te blijven als ik het moeilijk heb en stel me weer sociaal op in mijn gezin. Het lukt me beter mijn grenzen aan te geven zonder me alleen maar terug te trekken. Het gaat nu super goed met me!

– Tim –

Voordat ik aan de bokscoaching begon had ik al jarenlange trajecten in de GGZ gehad. Mijn boosheid bleef. Door de bokscoaching had ik het gevoel dat mijn boosheid écht gezien werd en er mocht zijn. Daardoor heb ik het los kunnen laten en voel ik weer ontspanning in mijn leven!

 – Femke –

Vóór de bokscoaching had ik veel moeite mijn grenzen aan te geven. Doordat we hiermee aan de slag zijn gegaan heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Het werken in de buitenlucht was hierbij een waardevolle aanvulling. Julie stelt de juiste vragen, vraagt door (ook als het pijnlijk is) en is aardig terwijl ze ook op een bepaalde afstand blijft. Ik heb haar ervaren als een heel professionele en kundige therapeut.

– Mara –

Praktische info

Elke sessie duurt 90 minuten en vindt in de buitenlucht plaats in het prachtige Elswout. Trajecten bevatten doorgaans 3-12 sessies, afhankelijk van jouw hulpvraag en behoefte.

De kosten per sessie zijn €150,- en worden per keer aan jouzelf gefactueerd.

Plan een telefonische kennismaking

Via onderstaande link kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Even overleggen?